Navštíveno 6636x

14.11.2009, 12:23 |
Losky Ahoj, kudy se dá dobře protáhnout kabel od baterky do kufru ve staré fabii? Výbava je komplet vše, co auto mělo. Jedná se jen o protažení 10tky přes příčnou stěnu v autě. Díky
Já tahal přes spolujezdce.. Je tam pruchodka.. Jsou tam dvě, když se netrefíš tak kabel budeš protahovat do podběhu.. :-)

14.11.2009, 13:06 |
Losky je tam i foto? On je kabel 5m dlouhej a když to budu tahat přes spolujezdce, nejsem si jistej, jestli to stačí. U staré fábky jsem to tamtudy taky tahal, ale tady je klima, tdi k tomu a nic jsem tam neviděl, u SDi to bylo krásně vidět:(
5m stačí,u spolujezdce,mam taky klimu

14.11.2009, 13:41 |
Losky Ok, tak se to tam pokusím nějak protáhnout. Táhli jste ty kabely prahem či stropem? Já předtím zkoušel sundat ty plastové prahy a bez šance. Je to tam nějak dobře nacvaklé, tak jsem to tahal tak, že jsem prahy odtáhl a zastrkával. Jo a co mínusák? Někam pod sedačku? Určo asi obrousit až na plech a pak očkem přichytit, ale radši se zeptám. Díky:)
Bude stačit 5m.. Tahal sem prahama.. Minus tuším sme dávaly pod sedačky..
prahama,minus na karoserii u z. světla.

14.11.2009, 15:55 |
Losky ještě nějaké rady?
Pred spolujazdco,prahy a minus na zadny bespecnostny pas ku karoserii

15.11.2009, 10:16 |
Losky Tak nakonec jsemm to tahal u spolujezdce, ale jinudy než kdysi. Mám tam asi 3 filce na sobě. Je to elegance se všemi příplatky a asi tam má něco navíc kvůli odhlučnění. Nakonec jsem to protáhl do toho plast krytu co je u stěračů a tam je jedna malá záslepka, která vede nad větrák, tak tamtudy jsem to protáhl. Kostru jsem vzal od zadního světla (zatím). Stříknul jsem ten plech okolo šroubku odstraňovačem barvy atd a dostal jsem se až na plech. Ještě musím druhým prahem natahat signály. Jinak jak jste kdou uchytil sub v kufru? Tubu vím, ale tyhle kostky atd fakt netuším. Díky zakaždou radu, nechci, aby se tam potuloval po kufru:)
signaly tahej středovým tunelem ne?Jednodušší

15.11.2009, 11:53 |
Losky To je taky možnost a určo to zvážím. Vzadu to asi jde podtáhnout pod kobercem. Jen spíš řeším to ukotvení

15.11.2009, 15:17 |
Losky tak protaženo. Ještě to nastavení. Z rádia mám 4 cinche. 2 předek a 2 zadek. Kde má být ten sub? Jo a nastavení zesíku. Je tam FREQ 50-250Hz, GAIN min,max, BASS BOOST až 12dB. A co mít nastaveno na rádiu při ladění?

16.11.2009, 19:42 |
Losky To nikdo nemůže poradit, jak subwoofer ukotvit v autu? Je to jako kostka, nikoliv tuba. Díky
losky: tak se nečil. já mam sub pouze posazený. má teda šikmou stěnu, kterou jsem zapasoval pod sedačkym, ale i tak.
nebo co ho zespodu přychitit suchym zipem?

16.11.2009, 20:03 |
Losky Sub je Fli, je to takový ten semišák. Nevím, jestli je dobrý na něj lepit nějaký sucháč a pak při sundávání udrbnout ten koberec, kterým je očalouněn:( Jinak se čilím:)))) Myslel jsem, jestli nejsou nějaké zarážky atd.

mno ja bednu ve fabči uchytil takhle